Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

В началото на седмицата тръпнем в очакване как ще се развие играта „Голямото преследване“ през следващите дни. Ники Кънчев е готов да затрупа Преследвача и играчите с интересни въпроси. Ето кои участници ще видим днес в играта:

Счетоводител, еколог, държавен служител и продуктов мениджър сформират отбор в отпор на Преследвача в „Голямото преследване“

Дарин Каров е на 31 години от Крумовград, сега живее в София. По образование е социолог, но в момента работи в IT компания като специалист планиране информационни технологии. Дарин не е нежен и често в свободното си време се отдава на  разходки сред природата. В играта „Голямото преследване“ иска да спечели 5000 лв за пътуване в Европа.

Продуктов мениджър, експедитор, мениджър продажби и детегледачка се завъртат в торнадо от знания към финала на „Голямото преследване“

Димитър Папукчиев на 36 години от София. В професионален аспект се реализира като държавен експерт в Агенцията по геодезия, картография и кадастър. Заедно със съпругата си има собствен бизнес – служба по трудова медицина. От играта Димитър се надява да спечели 20 000 лв, които ще използва за ремонт и за екскурзия до Индийския океан, в компанията на жена си.

Данъчен консултант, логистик, търговски мениджър и журналист влизат в схватка на знания с Преследвача

Александър Игнатов на 37 години от Плевен. Завършва специалност  „Стопанско управление“. В момента работи като мениджър проекти.

Александър има  две деца. Идва в играта „Голямото преследване“ с желание да спечели 10 000 лв, с които да заведе семейството си на пътешествие.

Иво Зарков на 55 години от София. По професия е шофьор. Като свои хобита определя фитнеса и футбола. Иво е участвал в доста телевизионни игри и е убеден, че правилната стратегия е да се рискува. От „Голямото преследване“, Иво иска да си тръгне със сумата от 5000 лв, с която да си купи нов автомобил.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“ тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.