Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

Дали участниците тази вечер ще поемат риск, на колко въпроса ще дадат верен отговор и ще могат ли да избягат от Преследвача? Гледайте, защото си заслужава. А сега ви представяме играчите, които ще излязат на сцената в днешното издание:

IT специалист, държавен експерт, мениджър проекти и шофьор излизат на сцената на „Голямото преследване”

Николай Спасов на 34 години от Долна Баня.  По професия е техник-лесовъд, но в момента работи като продавач-консултант. Николай има няколко малки бизнес проекти, които се надява да успее да реализира. В предаването „Голямото преследване“ идва, за да се запознае с още един голям фен на ФК ЦСКА, а именно водещият Ники Кънчев. Ако Александър успее да спечели 5000 лв,  ще ги инвестира в бизнес идеите си.

Счетоводител, еколог, държавен служител и продуктов мениджър сформират отбор в отпор на Преследвача в „Голямото преследване“

Васил Йотов на 46 години от село Негован. Има завършено висше образование с магистърска степен по икономика. В момента работи като фрийлансър. Женен е и има три деца. Сред професионалния опит на Васил стои 15 – годишно управление на търговско дружество на испанска компания в България, както и  10-годишен престой в Южна Африка, където Васил менажира свой собствен бизнес за добив на танталит. От играта участникът иска да спечели 5000 лв и да заведе съпругата си в Португалия .

Продуктов мениджър, експедитор, мениджър продажби и детегледачка се завъртат в торнадо от знания към финала на „Голямото преследване“

Данчо Георгиев на 32 години от Казанлък. От 10 години живее в София. По професия е маркетингов специалист, но в момента се занимава с музика. Познат е с прозвището Данчо Музиканта, което получава заради престоя си в Мароко. От играта има желание да спечели 10 000 лв, с които иска да отиде на екскурзия.

Иванина Симова на 43 години от София.  Работи като брокер в Испания, като половината месец прекарва там, после – тук, в България.  Казва, че хората в Испания са много по коректни и бизнес насочени от нас, но се връща заради родителите си. Има три деца – син и две дъщери. В „Голямото преследване“ идва за печалба от 10 000 лв,  с която да заведе децата си на екскурзии из Европа.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“ тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.