Гледайте тв играта от ново поколение тази сряда вечер от 18.00 ч. по NOVA

Кой ще надвие в битката за знания, която се провежда всяка делнична вечер на сцената на телевизионната игра „Голямото преследване“? Преследвач или участниците ще сложат короната на победител след финалното преследване? Бъдете с нас от 18:00 часа по NOVA и ще разберете. А сега се запознайте с четиримата нови играчи:

Иван Чорбаджаков е на 36 години от Пазарджик. Иван е потомствен лекар, живее в София и има частна практика като стоматолог от 10 години.  Женен е и очаква първородното си дете, момче, което ще се появи  в началото на 2023-та година. Той е запален футболен фен. Говори четири езика – български, английски, немски и руски. Също така  е голям пътешественик – обиколил е над 20 държави на 4 различни континента. Иска да спечели 10 000 лв. за екскурзия до Япония, в компанията на съпругата си.

Техник-лесовъд, фрийлансър, маркетингов специалист и брокер формират отбор в играта „Голямото преследване“

Георги Димитров е на 23 години от София. Завършва Софийската математическа гимназия  и е приет във Факултета по математика и информатика към Софийския университет, но прекъсва следването си заради работата. Занимава се професионално с програмиране от 4 години. Работи в голяма немска компания с над 1300-та служители. Тренира  хокей на трева в продължение на  13 години и до момента е обиколил над 25 държави в Европа. Гледал е предаването „Голямото преследване“ в САЩ и Англия, още преди да започне в България. Харесва му формата и решава да се запише за участие. Иска да спечели 10 000 лв.  за почивка в Южна Америка, заедно с приятелката си.

Мартин Христов е на 58 години от София. По професия е фотограф, но сега се занимава с  търговия. Хобитата му са китайската кухня и дублажът. Мечтае да се  запознае с известния италиански алпинист и пътешествениик Райнхолд Меснер. През февруари месец, Мартин скача с бънджи и лети с балон. В играта се устремява към печалба от 30 000 лв., които му трябват  за нова кола.

IT специалист, държавен експерт, мениджър проекти и шофьор излизат на сцената на „Голямото преследване”

Денис Марков е на 27 години от София.  Завършва специалност „Софтуерно проектиране“, но в момента управлява собствен  онлайн бизнес в сферата на  козметиката. Денис си поставя за цел всяка година да посещава поне 1-2 държави и места, на които не е бил до момента. Любимото му място е Дубай и иска да се премести да живее там, в близките 5 години. От предаването иска между 5000 лв. и 10 000 лв., за да отиде на екскурзия до Мароко или Египет.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“ тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.