Гледайте тв играта от ново поколение този четвъртък вечер от 18.00 ч. по NOVA

Всяка вечер в изданията на предаването „Голямото преследване“ виждате четирима нови участници, обединени от собствената си заявка за знания и желанието си за печалба. Ето кои са играчите днес:

Никол Илиева е на 30 години от Разград, живее в София. Завършва за строителен инженер по водоснабдяване и канализация. Занимава се професионално като фасаден инженер в чуждестранна компания. Нейн приятел попълва анкетата и я записва за участие в играта. Така днес Никол е тук и иска да спечели 3000 лв. за екскурзия до Израел и Йордания.

Радослав Якимов е на 42 години от София. Работи като търговски представител на части за тротинетки. Има опит в много сфери, но областта на търговията му е най-приятна. Мечтае да си купи къща в морския курорт Емона и се надява да започне сбъдването на тази своя мечта с печалба от играта.

Гавраил Янков е на 55 години от Пловдив. Филолог, библиограф и журналист. В момента пише книга за Франция, като има готови проекти за още 5- 6 книги и се надява да ги реализира. Идва в „Голямото преследване“, за да спечели 15 000 лв., да ги вложи в бизнес и така да подобри качеството си на живот.

Красимир Стефанов е на 39 години от Велико Търново, живее в София. По професия е адвокат и се реализира в тази сфера на работа. В свободното си време обича да тича. Гордее се с участията си на така наречените ултра бягания, с дължина на трасето от 110 км. Красимир иска да спечели 10 000 лв., които да използва за изкачване на Килиманджаро и посещение на  Аржентинската джунгла.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“ тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.