Гледайте тв играта от ново поколение тази петък вечер от 18.00 ч. по NOVA

Ще вдигнат ли летвата на залога тази вечер участниците в играта „Голямото преследване“, с какви въпроси ще ги затрудни най-много водещият Ники Кънчев и как ще се представи Преследвачът? Гледайте играта от ново поколение ”Голямото преследване“. Днес в нея влизат:

Цветомир Цветков е на 28 години от София. Завършва специалност „Международни икономически отношения“ в УНСС. Работи в сферата на онлайн-залозите като спортен трейдър. От две години и половина е щастливо обвързан и мисли, че е дошло времето за сватба. Има страх от височини, но се хваща на бас със своя приятелка, че ако спечели в предаването, ще скочи с бънджи. И така Цветомир идва в играта, за да спечели 5000 лв. за сватба, но първо трябва да направи скока.

Мирела Николаева е на 28 години от Хасково. Живее в София и работи като детска учителка. В момента е в отпуск по майчинство. Завършва английска езикова гимназия, а след това се ориентира към специалността „Предучилищна педагогика с английски език“ в Софийския университет. От 4 години насам работи по специалността и страшно много й харесва. Мирела може да пее добре, излизала е много пъти на сцена и дори има записана песен и клип. В „Голямото преследване“ иска да спечели 5000 лв., с които смята да си купи сушилня, за да смогва с прането на бебешките дрехи. С остатъка от печалбата  Мирела иска да пътува с мъжа си и бебето до Турция или Италия.

Боян Лалев е на 53 години от София. Завършва специалност „Технология на водата“ и в момента работи в „Софийска вода“. Има опит с участия в телевизионни предавания и се чувства спокоен.  В „Голямото преследване“ идва, защото смята, че и четиримата преследвачи са доста добри и за него ще е удоволствие да се изправи срещу един от тях. Боян би се зарадвал на сума от 5000 лв., която би използвал за екскурзия до някоя екзотична дестинация, в компанията на жена си.  

Кольо Петров е на 33 години от Пловдив, живее в София. Завършва висшето си образование в немския университет Ото фон Герике, в Магдебург. Там започва работа във фирма, която от 6 години насам влиза на българския пазар. Така Кольо отваря български офис и заема длъжността оперативен директор. Женен е и има две момичета  близначки. Иска да спечели 5000 лв. за семейния бюджет.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“ тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.