Гледайте тв играта от ново поколение тази петък вечер от 18.00 ч. по NOVA

„Голямото преследване“ е играта, в която може да получите нови познания в различни и любопитни сфери. Тази вечер играчите, които ще изпробват своите знания и ще се изправят срещу Преследвача, са:

Спортен трейдър, детска учителка, химик и оперативен директор са новите участници в „Голямото преследване“

Тошо Димитров на 35 години от Стара Загора. Завършва специалност   „Класическа китара“ в Линц, Австрия. По професия е учител, сега преподава  в Националното музикално училище. Също така е организатор на „София Китар Фестивал“. През 2023 година ще се състои третото издание на фестивала, като до момента Тошо се справя сам с основните неща, като безценна помощ му оказва музикантът Теодор Грозданов. В играта „Голямото преследване“ участникът идва с желание да спечели 2000 лв, за да заведе семейството си на почивка. Ако спечели 10 000 лв, ще ги използва за организацията на фестивала.

Фасаден инженер, търговски представител, филолог и адвокат обединяват усилия, в опит да превземат финала на „Голямото преследване“

Мария Дикова на 34 от София. Има средно специално образование, профил нискочестотна техника. Мария работи в сферата на търговията като застрахователен брокер. Мечтае да отиде на екскурзия в Италия с приятеля си и затова се надява да спечели около 3000 лв.

Владимир Груев на 68 години от София. В момента е пенсионер. Професионално се е занимавал със спортна журналистика. Отразявал е Световното първенство по футбол във Франция през 1998 година, Световното първенство по вдигане на тежести в Атина през 1999 година, както и три Европейски първенства по вдигане на тежести. Владимир има и опит като състезател по фехтовка към клуб „Септември“ София и ЦСКА. Участникът иска да спечели 10 000 лв за нов автомобил.

Стоматолог, програмист, търговец и управител със заявка за печалба в „Голямото преследване“

Румен Кулев на 47 години от Бургас, живее в София. Има висше военно и висше строително образование със специалности, по които работи – 14 години военен и 12 години строителни дейности.  В момента е мениджър проучване и проектиране. Женен е за любовта на живота си от 26 години и има две деца – вече студенти. Превел е 10 книги на български език, като най-много се гордее с изданието „Пътуване“, излязло на българския книжен пазар през 2007 година.  Румен се устремява към печалба от 5000 лв за частично погасяване на ипотека.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“ тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.