Гледайте тв играта от ново поколение тази петък вечер от 18.00 ч. по NOVA

„Голямото преследване“ – играта, в която може да превърнете знанията си в пари. Необходимо е да сте уверени, смели и бързи. Само така може да победите Преследвача и да си тръгнете с парична награда. А ето кои са хората, които влизат в преследването тази вечер:

Николай Чанков e на 31 години от Кърджали, но живее в София. Завършва като магистър по икономика. В момента работи като програмист. Хобитата му са спортът, киното и историята. Семеен е, с едно дете на 3 години, с което прекарва цялото си време  Иска да спечали 10 000 лв, които са му необходими  за ежедневна рехабилитация на детето, което се ражда недоносено и има нужда от активно подпомагане.

Учител, застрахователен брокер, мениджър проучвания и пенсионер в шеметна надпревара на знания

Пенка Христова на 51 години от Пещера, сега живее в София. Работи като лаборант.  До седми клас се увлича по свиренето на пиано, а сега обожава да шие гоблени. Музиката е голямото й хоби. Пенка иска да спечели 3500 лв, за да обзаведе детската стая на дъщеря си.

Александър Балджиев на 32 години. Роден е в Бургас, но живее в София. В момента ръководи бизнес развитието на консултанска компания. Също така е ментор на младежка програма за бизнес, която цели подпомагане на млади хора, които да се върнат в България. За целта участникът създава сайт с база данни на тези хора. В продължение на 3 години, Александър живее в Сърбия, където гледа „Голямото преследване“ и става фен на предаването. Надява се да спечели 5000 лв, които да вложи в развитие на сайта.

Спортен трейдър, детска учителка, химик и оперативен директор са новите участници в „Голямото преследване“

Адриана Калайджиева на 35 години от Хасково. Завършва Техническия университет със златен медал. В момента работи като IT специалист. Също така е част от проект на Съри Юнивърсити, свързан с изучаване на диалектите на Балканите. За целта, Адриана прави интервюта с възрастни хора, в които се чуват автентични диалекти от цяла България. В свободното си време участничката обича да ходи на риболов. В играта „Голямото преследване“ идва, за да спечели 2000 лв, с които да си купи масажен стол.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“ тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.