Гледайте тв играта от ново поколение тази петък вечер от 18.00 ч. по NOVA

Запознайте се с четиримата нови играчи, които излизат на сцената на предаването „Голямото преследване“:

Програмист, лаборант, мениджър бизнес развитие и IT специалист обединяват знанията си срещу Преследвача

Мария Тодорова на 62 години от София. По образование е магистър – фармацевт. В момента работи като управител на аптека. Мария е живяла две години в Африка. Фенка е на познавателните игри. Не се притеснява да играе за максималната сума, защото вярва в себе си. 

Учител, застрахователен брокер, мениджър проучвания и пенсионер в шеметна надпревара на знания

Панайот Пандуров на 56 години от Бургас. Икономист по професия, занимава се професионално като инвестиционен анализатор. Семеен е и има син, който учи пиано в музикалното училище „Любомир Пипков“. В играта „Голямото преследване“ Панайот идва, за да спечели 10 000 лв, които ще инвестира в образованието на сина си.

Спортен трейдър, детска учителка, химик и оперативен директор са новите участници в „Голямото преследване“

Яна Михайлова на 35 години от София. Завършва специалност „Финанси“, магистърска степен и специалност „Публична администрация“ – бакалавър. В момента работи като мениджър продажби. Любимите й занимания са кросфит, пътуванията и народните танци. Има бебе на 9 месеца. Идва в играта с желанието да спечели поне 5000 лв за семейството си.

Мирослав Стратев на 48 години от Плевен. Живее в софийското село Балша. Възпитаник на ВТУ „Тодор Каблешков“. По професия е машинен инженер. 25 години се занимава със сервизиране на коли. Споделя, че автомобилите са му съдба. Като свои хобита изрежда: риболов, туризъм, мотоциклети, история и рисуване. Мирослав обича да посещава свети места за всеки българин, като Дойран, Охрид, Битоля, Каймакчалан, Червената стена и други. Голям фен е на таблата, шаха, белота.

Би се радвал да спечели 25 000 лв от играта, като с част от сумата ще обиколи света в компанията на децата си, а с останалата част – ще довърши изолацията на къщата, в която живее.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“ тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.