Гледайте тв играта от ново поколение тази петък вечер от 18.00 ч. по NOVA

Различният социален и образователен профил на участниците в играта „Голямото преследване“ допринася за степента на интерес на всяко едно издание. Затова и днес ви представяме играчите, които ще се появят на сцената тази вечер:

Георги Христов е на 39 години от София. Завършва специалност „Стопанско управление“. Има допълнителна квалификация, с помощта на която може да пише кодове от всякакъв тип, както и да поддържа  база данни. В момента Георги работи като програмист. Женен е и има две деца. Хобитата му са: шах, музика, планински изкачвания и компютърни игри. Всяка година участникът пътува поне два пъти в чужбина. През тази година е бил в Барселона и Катания, а миналата е посетил Кайро и Ла Валета. От играта „Голямото преследване“ иска да спечели 2000 лв., за да празнува поне два дни с приятели. 

Фармацевт, инвестиционен анализатор, мениджър продажби и машинен инженер сформират отбор в „Голямото преследване“

Катрин Николова е на 23 години от Оряхово, живее в село Селановци. Има познания в областта на  счетоводството, програмирането и интериорния дизайн. В момента работи като технически администратор в застрахователна компания. Мечтата й е да има собсвен дом – къща и здраво семейство. Много иска да посети Лапландия през зимата. Хобито й е да ремонтира коли. От играта иска да си тръгне с  5000 лв., с които да поправи колата си и да помогне на бездомни кучета.

Антон Дончев е на 20 години от Велико Търново. Завършва Природоматематическата гимназия във Велико Търново, а сега е втора година студент в специалност „Медицина“ в Софийския университет. Смята, че има място за добри лекари и в България, а не само в чужбина. Има интереси в сферата на нумизматиката, футбола, плуването, баскетбола. Иска да спечели 10 000 лв., за да завърши образованието си и да си го плати сам. Също така има голямо желание да посети държави като Чехия и Унгария.

Програмист, лаборант, мениджър бизнес развитие и IT специалист обединяват знанията си срещу Преследвача

Ангел Стоянов е на 42 години от София. Завършва Софийския университет, в момента работи като фасилити мениджър. Като свое единствено и най-силно хоби определя футбола. Ангел иска да спечели 5000 лв., които ще използва за екскурзия със семейството си.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“ тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.