Гледайте тв играта от ново поколение тази петък вечер от 18.00 ч. по NOVA

Как ще протече преследването между Преследвач и участници тази вечер и кой ще покаже брилянтни знания и ще си тръгне като победител от играта? Бъдете с нас от 18:00 часа по NOVA. Днес играчите, които ще се борят да избягат от преследването са:

Ангел Милошев е на 49 години от София. Завършва специалност „Компютърни системи“ в Техническия университет. Работи в голяма IT компания. Хобито му са пътуванията и опознаването на чужди култури и традиции. Най-екзотичното място, на което е бил е полуостров Камчатка в Далечния изток на Русия. Пътуването, което най-силно му повлиява и го е променя е това до Перу. Ангел иска да спечели 6000 лв., които би добавил към личния си спестовен фонд за закупуване на малка къща на село във възрожденски стил.

Програмист, технически администратор, фасилити мениджър и студент се впускат в приключение от знания в „Голямото преследване“

Лазар Петров е на 37 години от Ботевград. По професия е юрист, но в момента се е реализирал професионално като Главен експерт в Министерство на иновациите и растежа. Много иска да спечели 30 000 лв., за да посети със семейството си най-южния град в света - Ушуая.

Емил Симеонов е на 27 години от Враца, живее в София. По професия е юрист, а свободното си време посвещава на фитнеса. Фен е на рок музиката, обича да гледа футбол, като най-силно симпатизира на ФК „Тотнъм Хотспър“. Емил харесва да чете съвременна литература, като сред предпочитаните му автори са Стивън Кинг и Дейвид Балдачи. Участникът иска да спечели 5000 лв., с които да си закупи  фитнес уреди.

Фармацевт, инвестиционен анализатор, мениджър продажби и машинен инженер сформират отбор в „Голямото преследване“

Женя Гергова е на 36 години от София. Работи като търговски представител на фармацевтична компания. До скоро е била в отпуск по майчинство и идва в предаването „Голямото преследване“, за да предизвика себе си. Много обича да играе народни танци, дори преди е ходила на турне в чужбина с танцовата формация. Иска да спечели 5000 лв., които ще похарчи за  нуждите на детето си.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“ тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.