От месеци името на актьора се свързва с дизайнера на бижута Инес де Рамон

Слуховете за връзката на Брад Пит с дизайнера на бижута Инес де Рамон се оказаха истина. 59-годишният актьор и 32-годишната Инес отпразнуваха Нова година на мексиканския полуостров Баха Калифорния, който е популярна туристическа дестинация.

Според сп. People, цитирано от Edna.bg, двойката е пристигнала в Кабо Сан Лукас преди празничния уикенд.

Две седмици по-рано актьорът и неговата половинка бяха хванати от папараци в Холивуд на рождения ден на Пит на 18 декември 2022 г.

„Те излизат и се забавляват. Прекарват си добре. Без никакво напрежение“, твърди източник, цитиран от People. И пояснява, че Брад се чувства добре и се наслаждава на времето със своята приятелка. Относно сериозността на връзката става ясно, че актьорът „не излиза с друга жена в момента“.

Инес де Рамон бе омъжена за звездата от "Дневниците на вампира" Пол Уесли в продължение на три години. Двойката се раздели без много медиен шум в началото на 2022 г. 

Междувременно Брад Пит все още се намира в разгара на съдебна битка с бившата си половинка Анджелина Джоли. Двамата се запознаха на снимачната площадка на филма от 2005 г. "Мистър и мисис Смит", а Джоли подаде молба за развод, позовавайки се на непреодолими различия през 2016 г.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.

Източник: Edna.bg