Гледайте предаването от 18.00 ч. по NOVA

Телевизионната игра „Голямото преследване” дава шанс на участниците да покажат своя арсенал от знания и благодарение на тях да спечелят парични награди. Ето и кои са играчите в днешното издание:

Георги Георгиев – Готи на 41 години от Видин. По професия е актьор. Участва в много филми и тв сериали, занимава се с музика, има няколко авторски парчета. Също така се изявява като водещ на различни видове събития. Интересува се от окултизъм, езотерика и здравословно хранене. Иска да спечели достатъчна сума, за да финансира електронна платформа за парламент, в която хората да могат да гласуват.

Георги Димитров на 36 години от Плевен. Работи като специалист техническа поддръжка в американска компания. Женен е и от години живее в София. Георги надгражда знанията си като чете книги или гледа научнопопулярни предавания. Обича да обикаля из Европа със съпругата си, като всичките им спестявания отиват за екскурзии, особено до Италия. Най-запомнящото му пътуване е това до Египет. Георги се прицелва в сумата от  5000 лв, с която иска да отиде до Кения.

Тодор Калачев на 33 години от Добрич. Завършва в Медицинския университет във Варна и се реализира професионално като лекар – ортопед. В свободното си време обича да играе компютърни игри или да кара ски. Фен е на фентъзи романите. В играта „Голямото преследване” идва с идеята да спечели 5000 лв, като част от сумата иска да дари на нуждаещо се дете.

Драгомир Маринов на 38 години от Плевен. Живее в София. Преподава английски език в държавно училище, както и публична реч в катедра „Английска филология” към Софийския университет. В свободното време пее, рисува, пише и се занимава с театрално изкуство. Също така си пада по екстремните изживявания, като до момента е скачал с парашут. В играта се прицелва в сумата от 10 000 лв, която иска да използва за реновиране на старата къща на неговия пра-пра дядо Пенко, бил част от четническата група на Христо Ботев.

Срещу кого от Преследвачите се изправиха днес участниците, кой стигна до финала и каква ще е развръзката накрая, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.