Тя почина внезапно на 12 януари от сърдечен арест, едва на 54-годишна възраст

Американската певица и единствена дъщеря на Елвис Пресли - Лиса Мари Пресли, беше изпратена от своите близки и почитатели в последния ѝ земен път.

Тя почина внезапно на 12 януари от сърдечен арест, едва на 54-годишна възраст.  Емоционална възпоменателна служба  беше проведена в обширното имение Грейсленд в Мемфис, Тенеси, където тя е родена.

Лиса Мари наследява имението от баща си след смъртта му през 1977 г., когато е само на девет години.

Звездата бе положена в семейната гробница до тялото на покойния си син Бенджамин Кеоу (27 г.), който си отиде през 2020 г., след като сам сложи край на живота си. Гробницата е разположена в задния двор на имението и в нея почива и самият Елвис.

Почина дъщерята на Елвис Пресли (ВИДЕО+СНИМКИ)

Присила Пресли направи кратко изявление, чрез което сподели колко оценява присъствието на хората в този тежък за семейството момент.

Сара Фъргюсън, британската херцогинята на Йорк и близка приятелка на Лиса Мари също произнесе реч.

Аксел Роуз от от Guns N' Roses също изрази подкрепата си.

Мраморният саркофаг на Лиса Мари беше отрупан с цветя и послания от скърбящи почитателите, които изразяваха почитта си, пишейки съобщения по стените и държейки снимки на певицата, включително и такива с известния й баща.

На възпоменателната служба присъстваха актьорът Остин Бътлър, изиграл ролята на Елвис в биографичния филм за краля на рока, заедно с приятелката си модела Кая Гербер, както и певицата  Аланис Морисет.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.