Къде се губят следите му и как ще продължи търсенето?

Полицията издирва 25-годишен мъж от Перник, който е в неизвестност от събота сутринта. За последно е видян на кукерския фестивал "Сурва".

Полицията издирва 25-годишен мъж от Перник

По данни на семейството му Емил Боев е без телефон, а колата му е оставена отключена.  Младият мъж е висок 180 см, облечен е с камуфлажно яке и тъмен панталон. Доброволци вече са се организирали в социалните мрежи за издирването му. Според неговия брат Мартин Боев, въпреки големите усилия, все още няма следа от мъжа. Първоначалните данни сочат, че е тръгнал с колата си нанякъде, след като е бил разстроен, защото са му се събрали "много неща". 


"Тръгнал е нанякъде, вероятно да си прочисти главата. След този момент нямаме нови данни. Имаше няколко сигнала, но всички те са безрезултатни. Вчера обхождахме планината. Не е никак обичайно да е без телефон, а го е оставил в колата. Автомобилът беше с разбит прозорец, това се е случило, още когато е бил в компания от четирима души, която впоследствие се разделя на по двама. Последното момче, което го е видяло, е останало в колата, спало е там, чакало го е да се върне, но това такаи не се е случило", разказа той.

По думите му двамата са били подпийнали на празника. "Приятелят му се опита да си спомни, но няма ясна причина да е бил ядосан и разстроен. Отключихме телефона му, разгледахме профилите и съобщенията му, свързахме се с хора, но никой не знае нищо. Не е било планирано. Емил е по-спонтанен и мисля, че е искал да се усамоти, но не е бил в състояние да прецени ддействията си. Колата е паркирана между парка, който е гъста гора, и оживения град. Той строи скейт паркове из цяла България", обясни Боев. И призова хората да помогнат да бъде намерен.


„Свалят се данни от GPS тракерите, за да проверим, ако има останали непрегледани места. Като не може никой да ни спаси, ние сами трябва да си се спасим”, обясни бащата на изчезналото момче.  

Повече вижте във видеата.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.