Гледайте тв играта от 18.00 ч. по NOVA

Проследете и тази вечер дали участниците ще разчитат на услужлива памет, въпроси, които знаят или късмет. Ето и кои са играчите:

Константин Георгиев е на 32 години от София. Завършва специалност „Българска филология“. Работи като търговски представител. Семеен и горд баща на бебе. От малък се възхищава на енциклопедичните знания и феноменалната памет, които притежава Черният Рицар. Затова Константин се надява да се изправи срещу него. Надява се да спечели поне 3000 лв., които иска да инвестира за такси в частна детска градина.

Продавач, икономист, машинен инженер и адвокат излизат на сцената на „Голямото преследване“

Максимилян Радев е на 26 години от Сливен. Завършва езикова гимназия в родния си град, а след това продължава образованието си в специалност „Право“ в Софийския университет. За кратко живее в Лондон, но това не се оказва неговото място. От играта „Голямото преследване“ иска да спечели 5000 лв., които да изхарчи за пътуване по света .

Андрей Георгиев е на 26 години от Сандански. Завършва специалност „Право“ в Софийския университет и в момента работи като юрисконсулт в Минно-геоложкия университет „Св. Иван Рилски“. Притежава сертификат за воден спасител, също така е запален футболист.  Участвал е в немалко турнири, които е печелил. Има опит с явяване на състезания по шахмат, като е заемал  първо място в категорията за ученици. Надява се да си тръгне от „Голямото преследване“ със сумата от 10 000 лв., която ще използва за пътешествия в  компанията на приятелката си.

Химик, учителка, помощник-машинист и инженер се качват на влака към „Голямото преследване“

Цветан Цеков е на 53 години от Ботевград. По професия е  машинен монтьор. Работи в чуждестранна фирма за електронни компоненти. Разведен е, има двама близнаци на 30 години и две внучки. В момента живее с приятелката си на семейни начала. Работил е в Норвегия, където е наблюдавал Северното сияние. Мечтае да посети Санкт Петербург, както и дома на Дядо Коледа в Лапландия. Обича да обикаля планините и да ходи на рафтинг по река Струма. Ако спечели 10 000 лв., обещава да ги раздели по равно между двамата си сина.

Срещу кого от Преследвачите се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ – от 6 февруари всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.