Гледайте тв играта от 18.00 ч. по NOVA

Запознайте се с участниците, които тази вечер ще поставят знанията си под светлините на прожекторите:

Димитър Гърбешков е на 37 години. Роден в Панагюрище, но от 19 години живее и работи в София. Има магистърска степен в направление „Счетоводство и контрол“. Реализира се професионално по специалността си, като в момента заема позицията старши счетоводител в транспортна фирма за международни превози. В свободното си време създава анимация и комикси. Изградил е интересен навик в четенето – веднъж годишно на предварително посочени дати  чете определени книги. Димитър иска да спечели 10 000 лв., които би похарчил  за семейството си.

Търговски представител, адвокат, юрисконсулт и машинен монтьор се гмурват в морето от въпроси в „Голямото преследване“

Виктория Тонина е на 26 години от София. Работи като екскурзовод и мениджър продажби в туристическа агенция. Изключително е доволна, че успява да сбъдне мечтата си - да пътешества и да й плащат затова. Определя се като спортна и решителна личност и би заложила на по-висока сума в играта. Виктория се надява да  спечели 10 000 лв., които ще инвестира в лични цели. 

Валентина Миланова е на 18 години от София и е ученичка в 12-ти клас. Изучава испански език и история в английска гимназия. От 5 години се занимава професионално като актриса и модел, като наскоро преминава успешно курс по актьорско майсторство. В „Голямото преследване“ иска да рискува. Вярва, че е късметлийка и може да спечели 5000 лв. за почивка и подаръци за семейството й.

Продавач, икономист, машинен инженер и адвокат излизат на сцената на „Голямото преследване“

Емилиян Кушев е на 25 години.  Роден в Момчилград, живее в София. Женен е и има едно момче. Емилиян работи като управител на ресторант. При всяка удобна възможност се качва в  втомобила си и се отправя в някаква посока. Шофирайки и пътувайки, участникът релаксира пълноценно. Идва в „Голямото преследване“ с идеята да спечели 10 000 лв., за да заведе семейството си на почивка.

Срещу кого от Преследвачите се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ – от 6 февруари всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.