Гледайте тв играта от 18.00 ч. по NOVA

„Голямото преследване“ дава възможност знанията ви да блеснат и да ги превърнете в парични измерения. Вижте участниците, които тази вечер ще излязат на сцената, за да сбъднат мечтите си:

Емилия Илиева е на 28 години от Габрово. Завършва като магистър в специалност „Предучилищна и начална педагогика“. Пише художествена литература за деца и възрастни. Все още няма издадена книга, но се надява през тази година и това да се случи. Работи като експерт връзки с обществеността в драматичен театър „Рачо Стоянов“. Няма преследвач, който да я плаши. Би се радвала да играе срещу всеки един от тях. В играта се надява да спечели 5000 лв. Тях иска да инвестира за ремонт на селска къща, която да направи свой дом.

Счетоводител, екскурзовод, ученичка и управител на ресторант тестват памет и знания в „Голямото преследване“

Димитър Димитров е на 31 години от Пазарджик. Завършва висше образование специалност „Финанси“ в УНСС. Вярва, че е математик по душа и призвание и го доказва с постиженията си като републикански шампион по логически задачи. Другата му силна страна е литературата. В свободното си време танцува и ходи на техно партита, като обикаля цяла Европа заради тези събития. Работи като IT специалист от 8 години насам и иска да се развива в тази насока.  В „Голямото преследване“ мечтае да се изправи срещу Черният рицар. Ако успее да го победи, това би била невероятна гордост за Димитър. Надява се на печелба от 5000 лв., която ще използва за екскурзия с приятелката си.

Борислав Александров е на 34 години от Ихтиман. Живее в София и работи като строителен инженер. Женен, има две дъщери. Споделя, че се чувства сигурен в познанията си в областта на историята, географията и спорта. Любопитното е, че знае всички световни столици и е голям фен на ПФК „Левски“ София. Борислав се прицелва в сумата от 10 000 лв, която би използвал  за пътуване със семейството си.

Търговски представител, адвокат, юрисконсулт и машинен монтьор се гмурват в морето от въпроси в „Голямото преследване“

Асен Мезгарев е на 35 години от София. Завършва Техническия университет в София като магистър по „Автомобилна техника“. Работи в голяма фирма като лидер на три екипа инженери, които се занимават със софтуер за автомобилната индустрия. Женен е и има две момчета на 3 и 5 години. Фен е на автомобилното състезание „Формула 1“. В миналото Асен се изявява като коментатор. Посетил е писти в Каталуния, Истанбул, Хунгароринг и се е срещнал с хора като Жан Тод, Лукаш да Гръси, Ерик Булие, Кими Райконен и други. Самият Кими му е любим състезател. В „Голямото преследване“ идва, за да спечели сумата от 8000 лв., която ще вложи в образование.

Срещу кого от Преследвачите се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ – от 6 февруари всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.