Иван Манчев за трудностите и успехите си

Наскоро отбеляза 50 годишнина. Той е ценител на хубавата храна, чистите кухни и още по-изчистените менюта. Има нюх за това как се прави ресторант и какво е нужно, за да не се провалиш в тоя занаят. 

Шеф Манчев сподели в "На фокус с Лора Крумова" по NOVA, че е събрал най-добрите си приятели по повод рождения си ден и се чувства прекрасно. Манчев разказа, че е отбелязал празника си в ресторанта, в който е започнал кариерата си и се е изградил като личност. В този ресторант той работи 10 години.

Шеф Манчев разказа и за гостите, които е посрещал. Сред тях са 50 президенти, включително и президентите Клинтън и Путин. Манчев разказа и за Вини Джоунс.

„Винаги ме впечатляват хората, които имат визия и класа“, каза той.

Манчев сподели и за проблемите в бизнеса по времето на пандемията от COVID-19. Той допълни, че до този момент не е имал сериозни трудности.

Шеф Манчев каза, че в предаванията, в които участва не играе роля. По негови думи има развитие в ресторантьорския бизнес.

"Учил съм се в Швейцария, в ресторант Мишлен, учил съм се от най-добрите готвачи там", уточни той. Шеф-готвачът допълни, че това е създало добрата визия за живота му.

"Мечтаният ми ресторант е да правя нещата както трябва, да дадем добра храна, добро преживяване", допълни Манчев.

Повече вижте във видеото.

 Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook