Гледайте играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

И в днешното издание на „Голямото преследване“ ви очакват добро настроение, интересни въпроси и интригуващи участници. Ето кои са играчите, които ще излязат на сцената довечера:

Николай Кузманов на 35 години от Бургас. Работи като търговец в завод за кабели. Фен е на автомобилното състезание „Формула 1“, пилота - Михаел Шумахер и марката „Ферари“. За последните 30 години успява да изгледа на живо или на повторения всичките състезания от „Формула 1“. В играта идва с желание да спечели над 5000 лв. За него е предизвикателство да бъде пред камера в предаване за знания и очаква с трепет как ще се справи.  

Снабдител, счетоводител, юрист и бизнесмен разиграват ходове за победа в „Голямото преследване“

Зеки Селимов на 56 години от Русе. Завършва с пълно отличие и сребърен медал гимназията. После се насочва към медицина. Сега е лекар - специалист в коремната хирургия, както и експерт по ТЕЛК решения. Членува в клуб на мотористи в Силистра. Идва в „Голямото преследване“ с желание да спечели между 5 000 лв и 10 000 лв за пътувания. Има голямо желание да посети Френска Гвиана.

Координатор, търговец, домакин и програмист дават старт на играта „Голямото преследване“ тази седмица

Бойко Рангелов на 25 години от Перник. Завършва бакалавърска степен в специалност „Счетоводство“ и магистратура – „Българска средновековна история“. В момента работи в Бюро по труда. Интересува се от история, музика и литература. Смята, че никой Преследвач не би могъл да го улови. Бойко иска да спечели 20 000 лв, за да може да посети редица световни забележителности.

Румяна Каракашева на 39 години от Бургас. Завършва „Счетоводство и контрол“ и известно време работи като главен счетоводител. Но решава, че това е скучна професия и се преквалифицира в областта на психологията. Затова записва и приключва успешно второто си висше образование в специалност „Детска и юношеска психология“. В свободното време Руми обича да пътува и да опознава различни култури. В играта идва, за да спечели 7000 лв, с които да открие собствен кабинет за психологично консултиране.

Срещу кого от Преследвачите се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.