Гледайте играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

Играта „Голямото преследване“ е място, където знанията се изпробват до краен предел. Запознайте се с участниците, които тази вечер влизат в това приключение:

HR специалист, агент в колцентър, детска учителка и технически сътрудник създават отбор в „Голямото преследване“

Валери Николаев на 34 години от Варна. Завършва „Статистика и иконометрия“. В момента е безработен и си търси работа. Валери е фотограф- любител. Фен е на куиз игрите и заради опита си с тях,  вярва в знанията си. Любимият му отбор е ЦСКА. Валери иска да се изправи срещу Черният рицар. Сумата, която би спечелил, ще инвестира в бизнес. Също така с част от парите участникът би сбъднал своя мечта, да посети голям музикален фестивал в чужбина.

Адвокат, търговски мениджър, домакиня и IT специалист бягат с всички сили и знания от Преследвача

Иван Иванов на 37 години от София. Завършва образование за специалист  хладилна техника. Иван има две деца и две кучета. Сестра му го записва за участие в играта. Мъжът мечтае да направи околосветско пътешествие. Ако успее да спечели между  5000 лв и 10 000 лв, Иван ще подари екскурзия на семейството си.

Александър Василев на 44 години от София. Завършва специалност „Масови комуникации“ в НБУ. В момента е безработен, защото компанията, в която е бил, обявила фалит. Семеен е и има едно дете. Признава, че е много добър в познанията от сферата на  киното. Александър иска да спечели 2000 лв, които  ще даде на дъщеря си, за да отиде на концерт на любим изпълнител в чужбина.

Владислав Печийски на 37 години. Роден във Видин, но живее в София. По  професия е математик. В момента работи като търговец на авточасти. Член е на риболовен клуб и логично риболовът е най-голямото му хоби.  Иска да спечели поне 1000 лв, които да инвестира в риболовни принадлежности.

Срещу кого от Преследвачите се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.