Разказ за обратите в живота на млад и интелигентен зъболекар, който иска да остане в България

Той е млад, амбициозен, с добра професия и с чувство за хумор. За разлика от много интелигентни хора, които вече тръгнаха или мечтаят да тръгнат за чужбина в търсене на по-добрата реализация, той идва от другия край на света, за да остане в България. Логичен е въпросът- защо?

Доктор Паям Форгани е роден в Австралия, има ирански произход, специализант е във факултета по дентална медицина към Медицинския университет и много харесва българските манджи. Но и не само...

Само преди няколко години изобщо не е знаел къде е България, дълго плакал след пристигането си у нас и особено преди да намери приятели. Сега не иска да си тръгва.

Даниела Тренчева разказва за този краен и траен обрат в живота му и за всички необичайни ситуации, в които изпада тук, но и за това какво наистина има предвид доктор Паям с твърдението, че България е богата държава и българите трябва да видят страната си с неговите очи.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.