Съдът отказа да пусне под домашен арест Васил Михайлов

В понеделник се проведе поредно заседание по делото срещу прокурорския син Васил Михайлов. В съдебната зала днес стана ясно, че той се е сбил с друг задържан часове преди да бъде пуснат под домашен арест на 27 октомври миналата година. 

Съдът не уважи искането на Васил Михайлов за домашен арест. Той е обвинен за 8 престъпления – за нанасяне на средни телесни повреди на трима души, леки телесни повреди по хулигански подбуди на други двама, за непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и за закана с убийство. 

ЕКСКЛУЗИВНО: Прокурорският син от Перник и Семерджиев се сбиха в затвора, нападнаха и надзиратели

На днешното разпоредително заседание съдът обяви, че по време на разследването не са допуснати процесуални нарушения. Оказа се обаче, че повечето пострадали от Михайлов не пожелаха да участват в процеса като частни обвинители.

От съда прокурорският син поиска да бъде пуснат под домашен арест. Магистратите решиха, че на този етап е най-добре Васил Михайлов да остане. Делото продължава следващия месец.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.