Гледайте играта от ново поколение този понеделник от 18.00 ч. по NOVA

Четирима участници с коренно различни професии, социални статуси и мечти излизат на арената на знанията – „Голямото преследване“. Ето ги и тях:

Пламен Андреев е на 44 години от Тутракан. Завършва „Счетоводство“ в Стопанската академията в Свищов „Димитър А. Ценов“.  В момента живее в Русе и работи като мениджър на счетоводна фирма. Също така има собствена фирма, в която се занимава с топлинно счетоводство. Пламен е женен и има две деца на 18 и 16 години. Споделя, че ще играе за удоволствие в „Голямото преследване“. Ако спечели,  ще направи подарък на сина си, който го записва за участие. Пламен апелира хората да се образоват и така да вървят напред, като винаги дава себе си за пример.

IT специалист, счетоводител, икономист и металург излизат на арената на „Голямото преследване“

Мариан Давидов е на 35 години, израснал в Ловеч, но от 11 години насам живее в родния си град София.  Завършва магистърска степен в специалност „Финансов мениджмънт“ и успява да се реализира в своята професионална сфера. Хобито му е сноубордът.  Също така, обича да се забавлява по купони. Мариан намира любовта на живота си и сега очаква първото си дете. В играта идва, за да спечели 10 000 лв., които обмисля да използва за екскурзия и за инвестиция. Не иска да играе срещу Черният рицар, защото от него участниците „бял ден не са видели“.

Александър Кавазов от София. Завършва Софийския университет със специалност „Молекулярна биология“ и магистратура „Екологична биотехнология“.  След като завършва, започва работа в най-голямата фирма на Балканите като специалист качествен контрол – микробиолог. В момента работи в сферата на клиничните изпитания. Обича да играе компютърни игри в свободното си време. Голяма страст му е да прави вино и ракия. В играта идва с цел да спечели 5000 лв.

Инспектор застрахователна дейност, управител, крояч и счетоводител разработват план за победа в „Голямото преследване“

Иван Коларов е на 43 години.  Роден в град Смолян, от 25 години насам живее в София. Завършва висше образование в УНСС. Работи в международна IT компания. Има два брака и две момчета от всеки от тях. Първото е на 11 години, второто на 3 месеца. Иван иска да спечели от „Голямото преследване“ 10 000 лв. и  с тях да заведе семейството си до Япония, на гости на много добър негов приятел.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“ от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.