Гледайте играта от ново поколение тази сряда от 18.00 ч. по NOVA

И днес в тв играта „Голямото преследване“ ви очакват интересни участници, страхотно настроение и заслужаващи вниманието въпроси. Ето кои са играчите тази вечер:

Младен Христов е на 42 години от Горна Оряховица. Работи като ръководител на автосервиз. Участникът е женен и има  две деца. В „Голямото преследване“ идва, за да спечели между 4000 и 5000 лв., които иска да даде за екскурзия до Париж на дъщеря си по случай завършването й.

Ръководитетел движение полети, учител, офис мениджър и служител автопарк влизат в „Голямото преследване“

Милена Пелтекова е на 29 години от Пловдив. Завършва  езикова гимназия, а после следва в Медицинския университет в Пловдив в специалност „Инспектор обществено здраве“. Милена говори три езика – английски, италиански и руски. Живяла е в Рим и Австрия. Участничката е работила за много английски казина в чужбина, като на ден е раздавала до 50 000 евро бонуси, по нейна преценка.  В момента Милена е специалист обслужване на клиенти в известна платформа за музика. Има едно дете на 6 години и очаква второ. Жената иска да играе срещу Мъдрецът, защото той има благ характер. Милена се надява да спечели 5000 лв., които ще използва за едно отлагано пътуване до Сицилия, както и за посрещането на новия член на семейството.

Кристиян Младеновски е на 24 години от Койнаре. Завършва  ВТУ "Св. св. Кирил и Методий" с бакалавърска степен „История“ и магистратура „Българска история“.  В момента живее в Койнаре и работи като учител по история в Червен бряг. Участвал е в група към Националната агенция по оценяване и акредитиране на университетите в България. Сега е част от дипломатически клуб на университета. Кристиян иска да спечели 5000 лв., за да запише магистратура – „Дипломация, политология и национална сигурност“.

Мениджър, финансист, биотехнолог и IT специалист влизат стремглаво в „Голямото преследване“

Константин Колев е на 39 години от София. Завършва  бакалавърска степен в специалност „Испанска филология“, „Международни отношения“ и  магистратура „Скандинавистика“ в Швеция. Доктор е по история на културата и изкуствознанието. Владее шведски, датски, фински език, както и английски, испански и руски език. Константин е учител във Втора английска гимназия. Работи и като лицензиран преводач от гореспоменатите езици. Константин често участва в исторически възстановки.  Хобитата му са шахмат, стрелба митология и история. Иска да спечели около  5000 лв., които ще използва за пътуване.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“ от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.