Благодарение и на вас, зрителите на NOVA, чудото за Светла и сина й дойде

В началото на март ви разказахме за Светла, която искаше да дари бъбрека си на сина си, за да живее. Цялото семейство страдаше, защото вече са губили син, а за спасението на този бяха нужни много пари. Много повече отколкото близки и роднини бяха успели да съберат до този момент. Благодарение и на вас, зрителите на NOVA, чудото за Светла и сина ѝ дойде.

Сълзи на болка, отчаяние, безнадеждност - така за пръв път видяхме Светла. Една майка, готова на всичко, за да живее болният ѝ син. Той страда от бъбречна недостатъчност и единственият лек беше трансплантация. За операцията в Турция бяха нужни много пари, с които семейството не разполагаше. С дарителска кампания обаче средствата бяха събрани.

А операцията в Турция минала като на сън. Така чудото за Светла и синът ѝ идва малко преди Великден, за да може днес всички да са заедно на празника. След 18 месеца страдание, прикован на легло, той вече е добре. Отново ходи, усмихва се и прави това, което най-много обича – готви за цялото семейство.

Синът му, за когото той се грижи сам, е най-щастлив, защото вече не вижда баща си прикован за леглото.

История с щастлив край ни разказва Румяна Попова.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.