Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

В играта „Голямото преследване“ има колкото напрежение, толкова и забавление. Затова участниците идват с огромно желание и хъс за победа. Ето хората, които ще видите на сцената тази вечер:

Илиян Димитров е на 70 години от София. В активния си работен период се е занимавал с много и разнообразни дейности. Бил е счетоводител, ревизор, журналист в  БНТ, БНР, както и в някои вестници. Музиката му е голямото хоби. В продължение на 10 години Илиян е  барабанист на група. Участникът се надява да спечели 10 000 лв. от играта, за да изплати кредит и да си закупи битова техника – климатик и други уреди.

Фармацевт, инвестиционен анализатор, мениджър продажби и машинен инженер сформират отбор в „Голямото преследване“

Даниел Джалев е на 28 години от София. Завършва 81 средно училище „Виктор Юго“ с бизнес профил. От 2017-та година насам работи като пицар. Даниел е активен член в организацията на Фенклуба на Арсенал за България, като дори миналата година е станал касиер на фенклуба. Ходил е на десетина мача на Арсенал в Англия, както и на мача на Арсенал срещу Лудогорец, който се проведе в България през 2016-та година. Даниел се надява да играе срещу Черният рицар, защото се възхищава на знанията му. Участникът иска да спечели между 5000 лв. и 6000 лв., които да използва за екскурзия до Северните страни.

Ангел Чорбаджаков е на 31 години от Пазарджик, живее в София. По професия е кинезитерапевт, в момента работи като асистент клинични проучвания. Силните му области на познание са биологията, спорт и наука. Фен е на музиката, криптовалутите, географията и пътуванията. До момента е посетил 14 страни. Обича да тренира фитнес и да играе баскетбол. Също така прави преходи в планините. Целта му е да изкачи 15 от най-високите върхове в България, като до момента е качил 5 от тях. Ангел иска да спечели между 6000 лв. и 10 000 лв и с тях да направи пътешествие из Азия – Япония, Виетнам, Южна Корея и Тайланд.

Търговски директор, техник по електрозахранване, ресторантьор и специалист обработка на данни мерят знанията си в „Голямото преследване“

Ралица Стойчева Жечева е на 45 години от Шумен, живее в София. Завършва специалност „Журналистика и връзки с обществеността“. Разведена е и има две дъщери - на 12 и 14 години. Признава, че изпитва страх от птици. В „Голямото преследване“ се надява да се срещне с Мъдрецът и да успее да спечели 5000 лв. С тях Ралица ще заведе едната си дъщеря, която е фенка на Депеш Мод, на техен концерт в Европа. Ако спечелените пари са повече – Ралица и дъщерите й ще отидат на екскурзия до Япония, за която мечтаят и трите.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“ този вторник от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.