Гледайте предаването от 18.00 ч. по NOVA

Запознайте се с участниците, които тази вечер излизат на битка за знания срещу Преследвача:

Андриян Любенов на 38 години от София. Завършва „Звукорежисура“ в НБУ и успява да се реализира по специалността си в БНР. Женен е и има малко момче. Андриян е фен на киното и в тази сфера се чувства много подготвен. В играта идва с желание да спечели 3000 лв, за да си купи нови зимни и летни гуми. Участникът се надява в стола на Преследвача да седне Професорът, защото му се възхищава.

IT мениджър, маркетинг специалист, продавачка и бизнесмен в „Голямото преследване“

Иво Шалаверов на 59 години от Велико Търново. По образование е икономист, в момента се занимава с търговия - дистрибуция на дрехи. Вярва, че ако човек променя себе си към по-добро и светът ще стане по-добър. Участникът иска да представи с успех родния си град Велико Търново. Иво се надява да спечели около 3000 лв, с които да пътува из България.

Пенсионер, пицар, асистент клинични проучвания и журналист мерят знания в „Голямото преследване“

Иво Андреев на 30 години от Русе, в момента живее в София. Завършва Английската гимназия в Русе. Работи като търговски представител на фирма за козметични продукти.  В играта ще се бори за сума между 3000 лв и 5000 лв, с която да може да посети тенис турнир от Големия шлем като Ролан Гарос или Мастърс в Монте Карло.

Живко Живков на 50 години от Велико Търново. Завършва в специалност „Стопанско управление“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ и по професия е икономист. Женен е и има 3 деца и 1 внуче. Живко е работил като строител, екскурзовод, началник смяна, бояджия, брокер на недвижими имоти, търговски представител, търговец на земеделски земи. В момента е пенсионер по болест. Надява се да спечели  10 000 лв, с които да си купи малък бус или кемпер.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“ този четвъртък от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.