Гледайте предаването от 18.00 ч. по NOVA

Четиримата нови участници влизат с хъс и мотивация за победа в днешното издание на играта „Голямото преследване“. Запознайте се с тях:

Щерьо Янев е на 39 години. Роден в Хасково, но живее в София. Завършва магистратура „Икономика“ в УНСС. Към момента Щерьо заема позицията Ръководител проекти в софтуерна компания.  Баща е на едно дете.  Детската му мечта е да стане пилот, защото майка му работила на летище. Сега има фобия от самолети и височини. Споделя, че в играта ще рискува за по-високата сума, защото има желание да изпита адреналин от близостта с Преследвача. Участникът се надява да спечели 10 000 лв., за да заведе семейството си в Рим, както и на  още няколко екзотични дестинации.

Дигитален маркетолог, социолог, касиерка и фрийлансър показват знания в „Голямото преследване“

Весела Мирчева е на 55 години от София. Има три висши образования, както и  квалификация „Управление на образованието“.  Преподавала е в училище, а сега се изправя като лектор пред студенти от специалност „Педагогика“ към Софийския университет. Омъжена е и има един син. Участничката вярва, че най-успешен е този, който е най-адаптивен към промените. Весела е готова да победи, защото според нея има доста знания спрямо повечето жени. Тя иска да спечели над 10 000 лв., за да пътува със семейството си по света.

Атанас Тонев е на 33 години от Бургас. Два пъти е започвал да следва висше образование, но  е нямал волята да го завърши и затова, сега иска да се изправи срещу Професорът – това ще е неговият държавен изпит. Атанас е баща на 8 годишно момиче.  В по-голямата част от живота си участникът работи като барман, но през ковид пандемията си сменя професията и става търговски представител на алкохолни и безалкохолни напитки. В „Голямото преследване“ Атанас иска да спечели 5000 лв. С тях той ще отиде на  почивка в САЩ, където живее майка му.

Звукорежисьор, дистрибутор, търговски представител и икономист показват знания в „Голямото преследване“

Десислава Милкова е на 40 години. Родена в Шумен, живее в София. Има мъж до себе си и две деца. Дамата е работила в Англия в един от най-богатите квартали и там се е срещала с много известни личности от световния шоубизнес. В играта идва с мотивацията да докаже, че има знаещи и интелигентни жени, които се справят също толкова добре, както мъжете. Десислава се надява да се изправи да играе срещу Мъдрецът, защото той й  действа успокояващо. Участничката мечтае да си тръгне със сумата от 10 000 лв., които да инвестира в двете си деца.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“  от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.