Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

Преследвачът е винаги готов да ги подгони и оплете в знанията си, но дали те ще се дадат така лесно? Запознайте се с участниците тази вечер:

Александър Ненков е на 34 години от София. Той е първият човек в България, завършил специалност „Голф“ в НСА. В момента работи като управител на Национална футболна база. Женен е и има две деца. В свободното си време обича да играе голф и да кара мотори в гората. Александър иска да спечели 3000 лв. от играта, с които да заведе  семейството си на почивка. Признава, че не желае да играе срещу Черният рицар, защото той е изключително подготвен и знанията  му са на много високо ниво.

Ръководител на проекти, преподавател, търговски представител и домакиня атакуват със знания в „Голямото преследване"

Йордан Йорданов е на 59 години от Лясковец. Завършва две висши образования – за инженер и за икономист. В момента работи в частна фирма като специалност по развитие на човешките ресурси. Женен е и има две дъщери на 23 г. и 18 г.  Йордан се надява да спечели 10 000 лв. за бал на по-малката си дъщеря и за подпомагане следването на по-голямата.

Иван Павлов е на 37 години от София. Завършва в специалност  „Право“ в Солун, Гърция. В момента работи у нас като държавен служител. Женен е, все още няма деца. В „Голямото преследване“ идва, за да спечели 5000 лв., с които да заведе съпругата си на пътешествие. Би се радвал да се изправи  срещу Черният рицар.

Дигитален маркетолог, социолог, касиерка и фрийлансър показват знания в „Голямото преследване“

Стефан Стефанов е на 22 години от Ботевград.  Завършил е Природо-математическата гимназия в Ботевград. В момента следва „Право“ в СУ „Св. Климент Охридски“. Стефан се надява да се изправи със знанията си срещу тези на Мъдрецът и да успее да спечели 3000 лв. за почивка в чужбина.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“ от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.