Гледайте предаването от 18.00 ч. по NOVA

Запознайте се с участниците тази вечер:

Георги Димитров е на 50 години от Пловдив. Завършва  Техникум по механотехника в Пловдив със специалност „Ел. оборудване и летателни апарати“. В момента работи в печатница. Георги определя себе си като авантюрист. Има интересно хоби -  без ясна идея да пътуване на стоп. Скоро мисли да отиде до Исландия именно така. В играта идва, за да спечели около 7000 лв. за пътуването.

Управител на футболна база, специалист по управление на човешките ресурси, правист и студент изграждат план за победа в „Голямото преследване“

Камен Георгиев е на 49 години от Русе, но живее в София. Професионално се реализира като счетоводител. Женен е и има две деца. Голям любител е на бойните спортове и е доста известен в света на ММА, бойно самбо и джудо, както и санда. Името на Камен може да се открие в английската Уикипедия сред едни от най-успешните наши спортисти в бойните спортове. Участникът има редица награди, а в момента е треньор на деца. Споделя, че е полезен за себе си и за обществото, като помага и учи младите на възпитание и дисциплина чрез бойните изкуства. Камен иска да спечели 10 000 лв., които ще вложи в екипировка за клуба и в залата си за тренировки.

Стефан Маринов е на 47 години от Бургас. Завършва висше образование в Минно-геоложкия университет „Св. Иван Рилски“ в София. От 22 години насам Стефан се занимава с дистрибуция на авточасти. Има жена и две деца на 13 и 8 години. За Стефан е важен принципът на Олимпиадата – да участва в играта, но все пак би се зарадвал на  сумата от 6000 лв., с която да заведе семейството си на екскурзия.

Ръководител на проекти, преподавател, търговски представител и домакиня атакуват със знания в „Голямото преследване"

Николай Димов е на 42 години от Русе. Работи като начален учител в Основно училище в родния си град. Също така се занимава с музика и анимация и е известен с псевдонима DJ Змей. Николай признава, че е най-богатият човек на света със своето женско царство – жена и две дъщери. В играта участникът се надява да се изправи срещу Черният рицар, защото според него той  е най-силен и атрактивен. Ако Николай   спечели 4000 лв.,  обещава да заведе децата си в Дисниленд.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“ от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.