Това написа бившата депутатка от ПП-ДБ като отговор на критиките на ГЕРБ

Лично поемам ангажимент да прехвърлим информацията от Ексел в таблица в Word, за да намалим драмата. Това написа бившата депутатка от ПП-ДБ Лена Бориславова като отговор на критиките, които от ГЕРБ отправиха към коалицията, че е избрала управленската програма да бъде таблица в Excel. 

„Не се караме на медиите, не свикваме истерични пресконференции, защото ни е трудно да работим в ексел, не хулим и не се сърдим, не играем на покер. Тук сме, за да говорим как да се състави работещо правителство, което да свърши работа, а не просто да управлява вместо Радев”, заяви тя в пост във Facebook.


Бориславова смята, че от ГЕРБ нямат управленска програма: „Нито за 1 месец, нито за 3 месеца, нито за 6. Имат предизборна програма (!), в която се срещат същите обещания като преди 10 години. Работеща формула за кабинет също не предлагат. Лицата или „личностите” не се знае кои са”, заявява тя.

„ГЕРБ имат 3 избора: 1. Да ни хвърлят към избори; 2. Да си стиснат официално ръцете под мотото кабинет „Магнитски” или 3. Да говорят конструктивно и професионално за работещ кабинет с втория мандат”, уточнява в публикацията си Бориславова.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.