Според свидетели колата се е движела много бързо

Млад шофьор загуби контрол над автомобила си в квартал „Граф Игнатиев” в Ямбол и помете коли, паркирани пред жилищен блок. Според свидетели водачът е карал доста бързо. С него пътувало и младо момиче. За щастие, нито един от двамата не е пострадал.

Нанесени са щети на паркираните пред кооперацията коли. Катастрофата е заснета от охранителна камера. Минути преди да се случи, от там преминава Десислава.

„Точно оттук вървях, щях да съм размазана като домат. Прибирах се и минах точно между тези две коли”, разказва Десислава.

70-годишен пиян и без книжка помете знаци в центъра на София

„Видях как момчето идва от светофара. Много бързо караше и щеше да се забие в такситата, но зави и дойде в колите”, разказва Атанаска.

От кадрите се вижда как управляваната от малко над 20-годишния шофьор кола излиза от кръстовището с голяма скорост. Подхлъзва се или губи контрол на мокрия път и се удря в два паркирани пред блока автомобила.

Живеещи в района споделят, че се страхуват да пресичат там. Мястото определят като автомобилна писта. Настояват за поставяне на ограничители на скоростта по пътя и пешеходни пътеки. От общината в Ямбол са запознати с проблемния участък.

Повече гледайте във видеото

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.