Директорът на Антикорупционния фонд допълни, че тя ще бъде разпитана днес

Ивайла Бакалова е ключов свидетел по делото „Барселонагейт”. Тя ще бъде разпитана днес и според мен тя знае всичко по казуса. Това заяви в студиото на „Здравей, България” директорът на Антикорупционния фонд Бойко Станкушев. „Тя познава хора, които са навързани най-отвътре с този случай”, допълни той. Според Станкушев бившата манекенка трябва да каже истината и съдът да даде ход на делото.

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

По казуса с Петър Петров, познат с прякора Еврото, директорът на АКФ коментира, че аналогична мрежа, като тази на бившия следовател, има и Марто Нотариуса. Тя била конкурентна на тази на Пепи Еврото. Подобни схеми работели с посредници, обясни Станкушев. По думите му част от тези престъпни мрежи са били поне двама вътрешни министри от близкото минало. Той спомена името и на бившия депутат Яне Янев.

В интервю пред Антикорупционния фонд бившата жена на Пепи Еврото - Любена Павлова, нарече излезлите наяве в последните дни афери с висши магистрати „тържище на бъдеще”.

Бойко Станкушев: В убийството на Къро съзирам руски почерк

Повече гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.