Гледайте тв играта от ново поколение в понеделник от 18.00 ч. по NOVA

Един Преследвач, четирима участници, водещият Ники Кънчев и разнообразие от въпроси. Всичко това в играта „Голямото преследване” днес. Ето кои са хората, които ще се борят да победят на финала:

Сузана Георгиева е на 29 години от София. В миналото Сузана се състезава като баскетболистка на професионално ниво. Определя себе си като „юрист по образование, футболен фен по страст и пътешественик по призвание”. Сузана обича активния начин на живот и това я довежда до играта „Голямото преследване”. Ако спечели пари, би ги инвестирала в покупка на апартамент, заедно с нейна приятелка.

Инженер, счетоводител, пенсионер и собственик на фирма влизат в съревнование на знания с Преследвача в "Голямото преследване"

Виктор Николов е на 32 години от София. Обича планината, а негови хобита са футбола, книгите, науката и филмите. Виктор работи като инженер управление на транспорта и влиза в играта със самочувствие за победа.

Деян Димитров е на 34 години от град Русе. Завършва бакалавърска степен „Европеистика” и към момента работи като организатор събития в държавната администрация. Готов е да покаже знания и умения за победа. Иска да си тръгне с 5000 лв, с които да отиде на екскурзия.

PR специалист, икономист, собственик на заведение и специалист човешки ресурси изготвят стратегия за победа в „Голямото преследване“

Александър Драганов е на 23 години от Видин. Завършва „Компютърно и софтуерно инженерство” в Техническия университет в София. Силните му страни са футбол и компютърни игри. Трябват му 6000 лв. за кола, които се надява да спечели в „Голямото преследване”.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката накрая, припомнете си в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.