Гледайте тв играта от ново поколение във вторник от 18.00 ч. по NOVA

В „Голямото преследване” ви очакват много въпроси от различни сфери на живота, интересни участници и един Преследвач. Днес в играта влизат:

Христина Бранкова е на 32 години от Дупница. Занимава се със счетоводство. Има слабост към чуждите езици – владее добре испански и английски. Идва за преживяването и да покаже знанията си. Респектирана е от Черния рицар и не иска той да застане в стола на Преследвача. Христина се цели в сумата от 5000 лв, като иска да даде за благотворителност.

Бивша баскетболистка, инженер управление на транспорта , организатор събития и софтуерен инженер със заявка за печалби в „Голямото преследване”

Пламен Рангелов е на 41 години от Перник. По професия е инженер, в момента работи като IT специалист. Голям фен е на футбола и се гордее с членството си в отбора на „Лийдс Юнайтед” - Англия. Пламен иска да си тръгне от играта със сумата от 5000 лв., с които да отиде на екскурзия.

Георги Раев е на 46 години от София. По професия е монтьор, в момента се занимава със строителство. От психологична гледна точка определя себе си като „сангвиник”. Георги иска да спечели 20 000 лв., с които да покрие задълженията си към държавата.

Инженер, счетоводител, пенсионер и собственик на фирма влизат в съревнование на знания с Преследвача в "Голямото преследване"

Таньо Василев е на 35 години от Пловдив. Доктор е  по политически науки, но в момента работи в IT сферата. Обича да чете фентъзи романи и да посещава музикални концерти в чужбина. Ако успее да спечели 5000 лв, би завел семейството си на почивка.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката накрая, припомнете си в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.