Философията по-добре да си шеф на овцете, отколкото да работиш с шеф има и своите тежки последици

Тази кратка галерия от образи е събрала уж съвсем обикновените хора, които ще ви покажем, но ще се убедите, че те всъщност са едни от най-необикновените, с които сме ви срещали. Селото е Калековец, героите ни са пораснали в обора - във всеки един смисъл, но ако физическият предопределя как ще си вадят хляба, то душевният ги извисява на светлинни години от мобилна, алкохолна, нарко и всякаква друга зависимост. Въобще - със сигурност ще си кажете - това не е възможно, но със сигурност - те ще продължат да ви изненадват до края.

Запознайте се с Иван и неговото семейство. Иван е едно от децата на България в 21-ви век, ерата на дигиталния разцвет, цифровата реалност, на биологични и екологични революции. Ерата, в която бебетата са прикрепени към телефоните, а прохождането им е паралелно с това в интернет. Философията по-добре да си шеф на овцете, отколкото да работиш с шеф има и своите тежки последици. За тях, за обидите и униженията извън обора - гледайте във видеото. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.