Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

Запознайте се с последните участници в играта „Голямото преследване“ за тази седмица:

Ивайло Венков на 56 години от София. Завършва „Психология“, но не работи по специалността. Над 20 години мъжът продава книги на площад „Славейков“. След премахването на щандовете, Ивайло започва работа като охранител – видеонаблюдение. В свободното си време Ивайло се  занимава с обучение на немски овчарки. Фен е на футбола – симпатизира на ФК „Локомотив 1929“ София. Член е на фракцията „Железни бригади“. В „Голямото преследване“ идва, за да спечели 10 000 лв, като от тях задължително ще си купи книги.

Четири необикновени дами превземат „Голямото преследване“

Петко Илиев на 31 години от Варна. Работи като салонен управител на сладкарница. Женен е и има едно дете. Определя се като голям фен на  ФК „Манчестър Юнайтед“. Ако Петко спечели сума над 5000 лв, ще я даде на жена си, защото тя го записва за участие.  

Костадин Колев на 27 години от Пловдив. Следва „Право“ в Пловдивския университет. Едновременно с това работи като  спортен анализатор. Голям фен е на НБА, американския футбол и футбола изобщо. Хобито му е да обикаля различни градове в България или чужбина и да играе баскетбол с непознати. Посетил е над 15 страни и се смята за всестранно развит човек. В свободното си време организира квартални куизове. Костадин иска да спечели сума над 4000 лв, за да може да посети Непал.

Работник, склададжия, журналист и библиотекар мерят знания в „Голямото преследване“

Иван Русев на 34 години от Бургас. По образование е икономист и работи по специалността си. Също така е главен редактор и собственик на спортен сайт, който набира популярност в страната. Иван живее на семейни начала с приятелката си, като засега нямат деца. Ако спечели 10 000 лв., ще заведе половинката си в Куба, защото това й е голяма мечта.

Срeщу кого от Преследвачите се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.