Двама души са установени да шофират с положителна проба за наркотици

Състезание по улиците на сливенско село. Полицията е успяла да издири нарушителите, които са заснети и от охранителна камера. 

Велосипедист е в кома, блъснат от автомобил в Бургас

"Тази гонка е установена, благодарение на УП "Петолъчка" и доверието на хората към полицейските служители. След подаден сигнал са установени трима участници, съставени са им актове. Те са системни нарушители. Единият е получил шофьорската си книжка само преди три дни, след като му е била отнета за три месеца", заяви комисар Димитър Кикьов, началник отдел "Охранителна полиция" в ОДМВР - Сливен. Последните установени случаи на дрифтове от началото на юли месец са три, добави той. 

Бури обхванаха части от Източна България (ОБЗОР)

Тази сутрин стартира специализирана операция по пътна безопасност, която се провежда на територията на цялата Сливенска област. Тя има за цел да установи водачи, употребили алкохол, наркотици или с нередовни документи. Двама души са установени да шофират с положителна проба за наркотици, а един е заловен да управлява с фалшива книжка. 

"Агенция "Митници" проверява за пломби, за товари. Ако даден автомобил ни усъмни, те имат право да разпломбират и след това да пломбират автомобила", посочи Кикьов. 

СРЕДНОЩЕН ТОРМОЗ: Сигнали за гонки с мотори в Русе (ВИДЕО)