Гледайте новия епизод на "Черешката на тортата" в сряда от 20.00 ч. по NOVA

В сряда чаровната и усмихната Мирела Илиева, позната на зрителите на NOVA от екстремното риалити „Игри на волята 4“, ще играе за победа в оспорваното кулинарно състезание. Танцьорка, инфлуенсърка, модел, хореограф Мирела все още търси и преоткрива себе си. Въпреки че няма много опит в кухнята и за първи път ще готви за толкова много гости, тя съставя меню, което да успее да приготви в рамките на деня. За нея участието й в „Черешката на тортата“ е сериозно приключение, равно на битките на Арената.

Свежо, лятно и вкусно меню от Зорница Стоилова от „Игри на волята 4“ в „Черешката на тортата“

Мирела ще се фокусира върху сезонната храна, а менюто, което ще подготви, включва: салата от бейби спанак, рукола, ябълки и нар. Предястието й ще е морско – скариди и калмари, но под формата на супа. Коя ще е тайната съставка, която би превърнала супата й в незабравимо преживяване, предстои да видим в епизода тази вечер. За трета поредна вечер рибата присъства като основно ястие в менюто. Домакинята приготвя скумрия на фурна със зеленчуци. Мирела планира да изкуши компанията с веган бонбони от фурми и ядки и здравословен пудинг с чиа и сезони плодове.

Подправено с адреналин меню от Михаела Тодорова от „Игри на волята 4“ в „Черешката на тортата“

Ще има ли помощник Мирела, който да й помогне при приготвянето на храната? Ще оценят ли изненадата и подаръците й гостите и ще успеят ли да се потопят в нейния свят? Какво я вдъхновява и как се е променил живота й след участието й в „Игри на волята 4“? Какви оценки ще й дадат в края на вечерта конкурентите й, гледайте в сряда вечер в „Черешката на тортата“.

Повече информация можете да откриете на сайта на предаването, както и на официалната му Facebook страница.

Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.