Помните ли Северин, който беше осъден за зверското убийство на журналистката Виктория Маринова в Русе

Това, което ще видите и чуете е ужасяващо, смразяващо, брутално. Това не е сериал. Това е България днес. Това не е актьор, това не е филм. Това е чистата, оглозгана от садистичност и оскотялост реалност. Този път ще ви покажем как мисли той - този, който не вижда и не разпознава в насилието насилие, дори то да е довело до смърт...

На 6 октомври 2018 г. България е разтърсена от новината за зверското убийство на журналистката Виктория Маринова в Русе и... разкъсана от спекулации за евентуалните причини и извършители... Тъгата парализира близките й, страхът - нейните колеги. Убийството имаше световен отзвук. Виктория е журналист, административен директор на русенската телевизия, но на първо място - дъщеря и майка на 7-годишно момиченце.

Три дни по-късно в Германия беше задържан 21-годишният Северин Красимиров. Тогава той обяви, че не помни нищо, но въпреки това призна вината си. За първи път осъденият на 30 години затвор за бруталното изнасилване, блудство и убийство говори сега. Търсим отговори на най- невъзможните, немилостиви и незадавани въпроси. Но и на най-логичния - само той ли е виновният и защо не е бил прибран навреме, преди да убие. Всъщност и на още един - къде са корените на това изнасилващо и смазващо от бой до смърт насилие. 

Повече гледайте във видеото.