Певецът подготвя голям концерт

Влади Ампов- Графа е на път да сбъдне поредната си голяма мечта, а именно да направи концерт на стадион „Васил Левски”. Той ще бъде на 30 септември.

„Абсолютно сме готови. Направили сме много красива програма, преминава през различни периоди от моето творчество, песни, които съм създал през последните няколко десетилетия и разбира се, новите ми от последния ми албум „Вековна гора”. Хората ще могат да се насладят на ново звучене на музиката ми”, разказа певецът Влади Ампов- Графа.

Мястото, където твори, е мястото където се чувства независим.

„Важно е човек да внимава какво си избира като професия, защото цял живот работим и е хубаво това, което правим, да ни доставя удоволствие и да ни кара да се чувстваме смислени. Моята независимост е тук, на това бюро. В студиото ми се чувствам абсолютно окрилен и по някакъв начин всичко е възможно, защото се потапям и се спускам във вдъхновението и не завися от никого”, коментира певецът.

Вдъхновението да пише музика и текстове може да го връхлети навсякъде, по всяко време.

„Понякога и в много напрегнати моменти в ежедневието се раждат супер песни, а понякога докато шофирам се раждат текстове или части от текстове и гледам след това като спра, да си ги запиша. Или примерно ги записвам на телефона си и после ги преправям. Много често в хотелски стаи, между участия, примерно си репетирам част от програмата и се отклонявам от хармонията и тръгва песен”, разказа още Влади Ампов- Графа.