За връзката между двамата за първи път се заговори през лятото на 2021 г.

Актьорите Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм са се сгодили след продължила 2 години връзка, съобщи сайтът на сп. "Пийпъл". Изданието се позовава на многобройни източници, според които двойката "чува звъна на сватбени камбани".

За връзката на Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм за първи път се заговори през лятото на 2021 г. 

През уикенда двойката е снимана да напуска парти по случай празника Хелоуин. На снимките се вижда предполагаемият годежен пръстен на Кравиц. В миналогодишно интервю 34-годишната дъщеря на музиканта Лени Кравиц каза, че нейният възлюбен е "просто прекрасен човек". 

"Той ме кара да се смея. И двамата обичаме изкуството и говорим за него. Също така обичаме да гледаме филми и да ги обсъждаме, предизвиквайки се един друг", сподели Зоуи Кравиц. 

Двете звезди се запознават по време на кастинга за предстоящия режисьорски дебют на актрисата, озаглавен "Pussy Island". 

Най-стилните двойки в Холивуд (ГАЛЕРИЯ)

Миналата година източник от обкръжението им каза пред "Пийпъл", че Кравиц и Тейтъм се чувстват "много щастливи заедно". 

"Когато са свободни, те са много сдържани и се наслаждават на спокойни вечери с приятели, но най-често просто прекарват времето си у дома. Чанинг е сериозен по отношение на Зоуи. Това не е случайна връзка", каза източникът. 

Макар да не е говорил за романтичната им връзка, през февруари същата година Тейтъм сподели за "Варайъти", че Кравиц е  "перфекционист по най-добрия възможен начин".

В друго свое интервю актрисата, която ще дебютира като режисьор, каза, че наистина е изключително благодарна на филма си, въвел в живота й Чанинг Тейтъм, с когото е открила съвместимост и в творчески план. 

43-годишният Тейтъм има 10-годишна дъщеря Евърли от брака си с актрисата Джена Дюан, припомня изданието.

Източник: Елена Христова, БТА