На кои продукти си заслужава да отделиш специално внимание?

Независимо дали си почитател на класическия уличен стил или на по-ексцентрични модели, периодът на разпродажбите в Черния петък е идеалното време да се сдобиеш с нова визия и да изразиш себе си чрез аутфита си. На кои продукти си заслужава да отделиш специално внимание? Да видим!

Black Friday 2023 – стрийтуеър за всякакво настроение

Стрийтуеърът не е просто облекло, това е начин на живот. Той черпи вдъхновение от улиците на големите градове, субкултурите, хип-хопа и скейтбординга. Той е и комбинация от комфорт, оригиналност и свободно себеизразяване. От друга страна, добре познатите марки предлагат продукти, които предоставят множество възможности за стилизация. От класически спортни екипи до тениски с уникален дизайн и висококачествени маратонки. Black Friday е идеалното време да освежиш колекцията си. Богатият избор от дизайни ще ти даде възможност да създадеш перфектния сет за всяко настроение. Търсиш вдъхновение? Ще го откриеш в тази публикация!

Black Friday – дрехи, които задължително трябва да имаш

Топ дънките са перфектната основа за много градски аутфити. Оригиналният чифт дънкови панталони ще се съчетае фантастично както с шикозни визии, така и с класически градски стайлинг. Емблематичните модели на Levi's са класика в градската мода. Моделите 501, High Waisted Mom или 512 Slim Taper ще бъдат безупречно допълнение към много градски сетове. Широк суичър с качулка с известното лого, яке тип риза и къс топ или дори овърсайз яке ще изглеждат фантастично с дънки. На

Black Friday несъмнено ще намериш модел, който пасва идеално на фигурата ти и отговаря на всичките ти изисквания за стил.

Black Friday маратонки – кой модел да избереш?

Трудно е да си представим цялостен градски сет без топ маратонки. Обувките в спортен стил са задължителна част от колекцията на всеки любител на уличната мода. Искаш да допълниш колекцията си? Черният петък е идеалната възможност да добавиш нови модели към нея. Култови модели в необичайни цветови варианти или универсални предложения от световни марки ще бъдат идеални през цялата година. Ако обаче зимната е сурова, добре е да имаш под ръка подходящ чифт кецове. За щастие стрийтуеър марките се изправят срещу лошото време и предлагат маратонки и кецове за студените дни. Sk8-Hi MTE 2 на Vans или Terrex Snowpitch на adidas са идеални за зимни аутфити.

Black Friday суичъри – открий своя Кога е идеалният момент да обновиш колекцията си?

тговорът е: Black Friday! Nike предлага много оригинални и универсални дизайни, така че лесно ще откриеш перфектния вариант за теб. В Sizeer ще намериш суитшърти с уникални графики, лога на марката или надписи, които отразяват твоите интереси. Независимо дали предпочиташ оувърсайз кройка, класически модел худи или по-оригинални предложения с интригуващ дизайн, периодът на разпродажбите е идеалният момент да намериш суичър, който ще подчертае индивидуалното ти излъчване. Разгледайте също така предложенията за Черния петък от adidas, ellesse, Converse и други водещи марки.

Аксесоари Black Friday – допълни сета си с оригинални аксесоари

Аутфитът ти е готов? Не и без аксесоари! Шапки, чорапи, чанти и други аксесоари допълват сета и правят дори най-семплия аутфит изключително оригинален. Просторната раница, удобната шапка идиотка и меките чорапи са задължителни за всеки любител на стрийтуеъра. В Sizeer ще откриеш най-якия стрийтуеър на Black Friday. Разгледай предложенията онлайн или посети магазин и избери идеалния аутфит за теб.