Селата са Вазово и Райнино

Мъж е починал след катастрофа, станала на пътя между селата Вазово и Райнино в община Исперих, Област Разград. Сигналът за пътния инцидент е подаден днес около обед, съобщиха от МВР-Разград. Тогава мъж от исперихското село Райнино е съобщил, че е катастрофирал сам в дърво и че има пострадали хора.

Блъснаха две деца на пешеходни пътеки в Сливен

Пристигналите полицаи са установили, че 55-годишен шофьор е изгубил контрол над автомобила, в който е пътувал със 79-годишната си майка. Пристигналата линейка ги е извозила и двамата, но на път към болницата шофьорът е починал.

На мястото имаше оглед. Движението в участъка не е прекъсвано, регулира се от екипи на "Пътна полиция", допълни говорителят на дирекцията Илияна Георгиева. Водачите трябва да се движат с повишено внимание.

През първите шест месеца на 2023 г. пътнотранспортната обстановка на територията област Разград бележи значително влошаване в сравнение със същия период на 2022 година. По републиканската и общинската пътна мрежа от областта са станали 33 тежки инцидента с четирима загинали и 55-ма ранени, смятат от агенцията.

Автобус, превозващ работници, се обърна в канавка във Врачанско

Източник: БТА, Боряна Димитрова