Той изобретява уникални лифтиращи конци

Д- р Марлен Суламанидзе е легенда в естетичната медицина. Той изобретява уникални лифтиращи конци.

„Много близо сме до вечната младост. Времената, в които живеем, са доста различни . Ако погледнем назад  30-50 години ,тогава нещата стояха по друг начин. Тогава понятието красота имаше съвсем  друго значение и възприятието за нея беше доста различно”, разказа д-р Марлен Суламанидзе.

По това време петдесетгодишните жени се считат за стари, а сега се гледа на тях като на хора, които се намират в разцвета на  младостта.

„В днешно време медицината толкова много е напреднала, че можем да постигнем огромни резултати. На 50 години по лицето на жената вече се виждат бръчки, има и някои отпуснати места. С помощта на новите технологии обаче, ние можем да свалим 10-15 години”, допълва докторът.

Нови технологии в регенеративната медицина възвръщат женската красота

Така една петдесетгодишна жена би могла да изглежда като на 35.

„Смята се, че външният вид е в основата на успеха. Съмнявам се, че хората биха искали да запазят някоя бръчка. Всички се стремят към младостта и съвършенството”, коментира докторът.

 Ако нямаме някакви физически изменения, които ни пречат, то тогава просто трябва да се радваме на младостта и красотата.

„Днес живеем в различни времена. Младите жени се стараят да изглеждат съвършено. Идеал, който се създава от рекламите. Хората не виждат своята красота. Те я игнорират. Искат да следват рекламните лица. Поради тази причина няма значение на каква възраст ще започнеш да правиш корекции по себе си”, коментира още д-р Марлен Суламанидзе.