Той им предлага безплатни напитки, лакомства и лекарства

Кой не би се зарадвал, качвайки се в такси в лятната жега, да се разхлади със студена напитка или да хапне набързо вафла или кроасан? Таксиметров шофьор предлага на клиентите си безплатни безалкохолни, лакомства, дори и лекарства. Историята е от Янгон - най-населеният град в Мианмар, който е дом на над 5 милиона души, разказва Voice of America (VOA).

Колата на Ю Фон е заредена по-добре и от вендинг машина, въпреки че на някого може да му прилича и на сергия на пазара. Идеята да бъде по-полезен на клиентите си, отколкото единствено да ги откара от точка А до точка Б, хрумва случайно на шофьора. На една от задните седалки на колата си той има табела с надпис: "Ако сте жадни, в това такси предлагаме безплатна вода. Пийте колкото си пожелаете. Ако искате студена напитка, може да намерите такава в кутията за лед зад вас. Благодаря ви, че използвате нашите услуги".

Приют за кучета се грижи за болни, малтретирани и изоставени любимци (ВИДЕО)

В полезното такси може да намерите всичко - аспирин, лепенки за рани, солети, безопасни игли и какво ли още не. Ю Фен винаги държи таксито му да е отлично заредено и не гледа на разходите за това като на загуба. За него е по-важно клиентите му да са доволни и щастливи, казват от Voice of America (VOA). Някога мъжът искал да стане будистки монах, но сега намира смисъл в живота, създавайки радост за хората.

Още за уникалното такси гледайте във видеото.

Източник: dariknews.bg/Voice of America (VOA)