Гледайте новия епизод на кулинарното шоу от 20.00 ч. по NOVA

Финалът на седмицата в „Черешката на тортата“ поставя носителката на титлата Мис България за 2018 г. Теодора Мудева. За приготвянето на креативните ястия ще й помага нейният годеник и участник в „Игри на волята“ – Румен Радев. Красивата двойка твори в кухнята в хармония, но може би това се дължи на перфектната подготовка и репетициите, за които двамата споделят.

Уютна вечеря с домашна храна от Мария Оряшкова в „Черешката на тортата“

Вечерята на амбициозната домакиня ще стартира със салата с домати, в комбинация с мус от сирена. Моделът ще изненада компанията с брускети с компот от праскови и козе сирене, и мус от патладжани като разядка. Основното ястие ще е необичайни сарми с патешко магре и булгур. Десертът ще е модерен тиквеник с шамфъстък, а вечерята й ще стартира не къде да е, а в зала по танци.

Стилна и уютна вечеря с Благомир Мастагарков в „Черешката на тортата“

Бившата състезателка по спортни танци ще им покаже основни стъпки, но един от гостите й ще откаже да танцува ча-ча. Вкусните изкушения, приготвени съвместно с любивия й, ще впечатлят останалите участници, пред които Теодора Мудева ще сподели още за съвместния й живот с Румен Радев и за любовта от пръв поглед.

Кой ще покори кулинарния връх тази седмица и кой ще грабне плакета от шеф Манчев, не пропускайте да видите в „Черешката на тортата“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Повече информация можете да откриете на сайта на предаването, както и на официалната му Facebook страница.

Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.