Какво детство е имал във Видин

Актьорът Ники Станоев е всестранно развита личност. Продавал е касети на пазара. Бил е диджей, има свидетелства за управление за почти всички транспортни средства. Обича и да пее.

„Буквално и преносно обичам да ми е шарено. Като бях дете, не искам да звуча като пенсионер, но я нямаше тази дигитална среда, която разсейва децата в момента. Всичко беше много аналогово и игрите бяха физически игри. И това помага и в изграждането на характер”, разказа актьорът Ники Станоев.

„На кафе“ с Ники Станоев, Стаси Айви и Дария Симеонова

Като бил малък обичал да си  фантазира и да изследва хората.

„После ги пресъздавах като правих смешки, скечове, етюди. Видин е много, много хубав и да, там е моето море. Много е интересно там плуването. Аз съм се научил първо да плувам в Дунава, тоест на място,  където има много силно течение. Аз тръгвам оттук и излизам по-надолу. За да изляза на моята хавлия, аз трябва да отида доста по-нагоре”, разказва още актьорът.

Ловил е и риба с лодка. Студентските му години  минават в Благоевград.

„Глад и мизерия, което те провокира да ставаш креативен човек. Страхотни приключения бяха там. Работил съм какво ли не.  На улицата сме продавали дискове и касетки”, сподели още Ники Станоев.