Разговор с Гергана Стоянова, Пепи Димитрова и Иван Манчев

Разговор в студиото на "Твоят ден" по  NOVA NEWS за изминаващата 2023 година. Темите за политиката, икономиката, финансите и още коментираха актрисата Гергана Стоянова, експертът по комуникации Пепи Димитрова и шеф-готвачът Иван Манчев. 

"Моята година беше много пълна с работа, както винаги. Много пълна с вдъхновение, нови неща, които започнах - няколко от тях. Хубавото, което направих с няколко приятелки, е че се събрахме и си казахме с какво приключва тази година и какво започва от следващата като план", каза Гергана Стоянова. 

NOVA изпраща 2023 г. със забележителна програма

"С усмивка ще кажа годината на паянтовата сглобка, защото отвъд големия драматизъм, който и ние като външни наблюдатели и анализатори и самите политически играчи, се опитаха да вложат - повечето ни дебати бяха по-скоро философско свързани. Всички тези дебати са над битието", посочи Пепи Димитрова. 

"За мен лично годината беше прекрасна. Аз си поставям цели дългосрочно, а не година за година. Ние сме свикнали да чакаме държавата да ни помогне, а всъщност трябна да си помогнем на себе си, за да може нещата, които правим, да носят резултат", посочи шеф Манчев. 

Денков: Във времена на предизвикателства се нуждаем от вяра и смирение

Повече гледайте във видеото.