Гледайте осми епизод от трети сезон на криминалния сериал тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

Когато Нолан не успява да вземе тест, изпитващият му задава етичен въпрос и му дава един ден за размисъл. Междувременно полицай Нолан, полицай Харпър и детектив Лопес са разпределени да работят по отвличането на сина на наказателен съдия, който има дълъг списък с врагове, които могат да са замесени. След ДНК тест извършителят е идентифициран като дъщеря на Оскар Хътчинсън (Матю Глейв), който няма представа, че има дъщеря. Разследването поема в нова посока, опитвайки се да открият жените, с които Хътчинсън е бил близък през годините, за да намерят неизвестната му досега дъщеря (Моли К. Куин).

Чен страда от лоша раздяла и докато патрулира с партньора си някой боядисва със спрей полицейската им кола. Опитвайки са да разберат мотивите на извършителя, Брадфорд признава, че най-вероятно това е дело на някой, който му е направил същото преди десет години. Има ли връзка с миналото му и ще успеят ли да открият създателят на графити?

Заложническа криза в „Новобранецът“

Джаксън Уест е притискан от баща си да обмисли да се включи във вътрешните работи, което той не иска да прави. Различен съвет какво трябва да направи, след като завърши програмата за обучение на офицери, получава и от Грей. Но Уест ясно дава да се разбере, че е твърде рано за него да реши кариерата си.

Не пропускайте развръзката в осми епизод на трети сезон на криминалния сериал „Новобранецът“ тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.